Over La Concorde

La Concorde staat al ruim vijftig jaar voor hoogwaardige roomproducten met de klemtoon op kwaliteit. Door de kennis van het product te bundelen met vakmanschap en een modern productieproces verrast La Concorde dagelijks klanten met een ultieme smaakbeleving.

De geschiedenis van La Concorde gaat terug tot 1960. In dat jaar richtte Willy Catrysse het bedrijf op. Een familiebedrijf, want in 1983 stapt ook zoon Phillipe in het bedrijf. Het bedrijf groeit en er volgen diverse uitbreidingen. In 1993 verhuist het bedrijf naar Merchtem, de huidige standplaats. Ook hier groeit het bedrijf jaar na jaar. De authentieke, (h)eerlijke roomproducten vinden gretig aftrek bij klanten over de gehele wereld. In 2015 sluit het bedrijf zich aan bij het Nederlandse Royal A-ware. Door samen te gaan weet La Concorde zich continu verzekerd van aanvoer van hoogwaardige grondstoffen en kan een volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf worden gezet.

Kernwaarden

Hoewel het bedrijf zich altijd heeft ontwikkeld en aangepast aan de wensen van de markt, zijn de kernwaarden van het familiebedrijf onveranderd: vakmanschap, kwaliteit en respect voor mens en product. U proeft de liefde voor het bereiden van de lekkerste room terug in elke verpakking die het bedrijf verlaat. Voor u de garantie dat u met La Concorde smaak aan uw eindproduct toevoegt.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm

Assortiment

 

Contact

* verplichte velden