De kracht van de keten

La Concorde is onderdeel van Royal A-ware, een Nederlandse zuivelketenspeler die gespecialiseerd is in de productie, het rijpen, versnijden, verpakken, transporteren en verkopen van kaas en een breed scala aan andere verse foodproducten. Royal A-ware bouwt samen met haar ketenpartners aan kortere, beter renderende agrifoodketens. Samen hebben La Concorde en Royal A-ware de hele keten in eigen huis. De kwaliteitsmelk wordt aangeleerd door de melkveehouders van Royal A-ware. La Concorde maakt hier hoogwaardige roomproducten van.

Als ketenregisseur ziet Royal A-ware toe op een continue, hoge kwaliteit binnen elke schakel van de keten. Door de kwaliteit voortdurend te beoordelen en te borgen, zorgen Royal A-ware en La Concorde samen voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Van consument tot koe
Royal A-ware hanteert een unieke visie op productontwikkeling en –innovatie. Het bedrijf regisseert de keten op basis van vragen en wensen van de consumenten. De consument is de leidraad voor de ontwikkeling van producten in de rest van de keten. Zo weten we zeker dat we produceren conform de wens van de klant en bieden we producten met kwaliteiten die aansluiten bij de klantvraag.

Assortiment

 

Contact

* verplichte velden